Revisie & Correctie

Kwaliteitscontrole

Twee paar ogen zien meer dan een. Dat geldt zeker voor het nakijken van teksten. Daarom kunt u bij ETD Translations ook terecht voor revisie en correctie. Dankzij deze extra kwaliteitscontrole kunt u uw tekst met een gerust hart publiceren of voor andere doeleinden gebruiken.

Revisie
U kiest voor deze optie als u een Nederlandse vertaling van een Engelse tekst wilt laten controleren. Ik vergelijk de vertaling grondig met de brontekst en controleer deze op nauwkeurigheid van de vertaling, stijl, register, consequent gebruik van terminologie en een juiste toepassing van lokalisatie. De vertaling wordt dus in zijn geheel gecontroleerd op kwaliteit en waar nodig verbeterd.

Correctie
Wilt u een Nederlandse tekst alleen laten controleren en corrigeren op grammaticale fouten, schrijf- en typefouten en interpunctie? Kies dan voor correctie. Ik zet voor u de spreekwoordelijke puntjes op de i.

Meteen weten wat dit kost? Vraag hier direct een gratis offerte aan! Of neem voor meer informatie contact op via info@etd-translations.com of +31 6 42 30 30 21.